Video. E blocat în corpul unui copil! Un bărbat de 23 de ani arată ca un băiat de 13 ani: "E foarte neplăcut să fii ca mine"

Are 23 de ani de ani, dar arată ca un copil de 13 ani. Tomislav Jurcec este un caz extrem de rar: nu îi funcţionează normal glanda pituitară

Are 23 de ani de ani, dar arată ca un copil de 13 ani. Tomislav Jurcec este un caz extrem de rar: nu îi funcţionează normal glanda pituitară

Tomislav Jurcec, 23 de ani, din Zagreb, Croația, "a rămas blocat în corpul unui băiat de 13 ani", după cum spune chiar el. Mai exact, acestuia nu-i funcționează normal glanda pituitară, care controlează creșterea și vârsta, scriu cei de la Daily Mail.

Desigur, toată această problemă de sănătate îi aduce foarte multe dezavantaje. "E foarte neplăcut să fii ca mine. Merg să iau ţigări sau alcool şi vânzătorii nu mă cred că sunt major. Trebuie de fiecare dată să arăt actul de identitate. Când mă duc cu prietenii la un local, lucrurile sunt şi mai complicate. Chelnerii se uită urât când mă văd că beau băuturi alcoolice şi fumez", spune Tomislav Jurcec.

Boala, susține el, i-a schimbat viața. Mai exact, chipul său de adolescent și statura mai mică l-au ajutat să obțină un rol în celebrul serial de la HBO, "Game of Thrones".

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri