Căutare Live

Video. E blocat în corpul unui copil! Un bărbat de 23 de ani arată ca un băiat de 13 ani: "E foarte neplăcut să fii ca mine"

Are 23 de ani de ani, dar arată ca un copil de 13 ani. Tomislav Jurcec este un caz extrem de rar: nu îi funcţionează normal glanda pituitară

Are 23 de ani de ani, dar arată ca un copil de 13 ani. Tomislav Jurcec este un caz extrem de rar: nu îi funcţionează normal glanda pituitară

Tomislav Jurcec, 23 de ani, din Zagreb, Croația, "a rămas blocat în corpul unui băiat de 13 ani", după cum spune chiar el. Mai exact, acestuia nu-i funcționează normal glanda pituitară, care controlează creșterea și vârsta, scriu cei de la Daily Mail.

Desigur, toată această problemă de sănătate îi aduce foarte multe dezavantaje. "E foarte neplăcut să fii ca mine. Merg să iau ţigări sau alcool şi vânzătorii nu mă cred că sunt major. Trebuie de fiecare dată să arăt actul de identitate. Când mă duc cu prietenii la un local, lucrurile sunt şi mai complicate. Chelnerii se uită urât când mă văd că beau băuturi alcoolice şi fumez", spune Tomislav Jurcec.

Boala, susține el, i-a schimbat viața. Mai exact, chipul său de adolescent și statura mai mică l-au ajutat să obțină un rol în celebrul serial de la HBO, "Game of Thrones".

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri