Antena Căutare

Video EMOTIONANT! La numai 7 ani este un geniu al jazz-ului, desi nu vede instrumentele la care canta

Nu are decat 7 ani de zile, insa Jose Andre Montano Baina a reusit sa impresioneze o tara intreaga prin calitatile lui extraordinare. Desi nevazator, baiatul si-a descoperit dragostea pentru muzica la doar patru ani, in prezent devenind "micul geniu muzical" al Boliviei.

Jose recunoaste ca marea sa pasiune este jazz-ul, insa micutul muzician poate interpreta orice stil muzical si stapaneste bine toate instrumentele, in ciuda faptului ca este nevazator inca din nastere. Si mai impresionant este faptul ca baiatul nu a fost influentat sau ajutat de nimeni, ci singur a pus mana pe instrumentele muzicale si astfel a reusit sa ajunga la performantele din prezent.

Baiatul, originar din Bolivia, merge la scoala asemenea unui copil normal, insa invata in paralel si alfabetul Braille, care il va ajuta sa citeasca mai multe carti din domeniul muzical. Mai mult, talentatul cantaret are si o trupa, cu care face repetitii in apartamentul parintilor lui.

Un copil extraordinar si un talent demn de aplaudat.

Nu ratati VIDEO de mai sus!

CFR inchiriaza trenuri pentru clientii excentrici... Neuromarketing-ul, noua metoda de a detecta dorintele ascunse ale oamenilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x