Antena Căutare

VIDEO! Maramures: Si-a cerut iubita in casatorie in balon

Toti tinerii indragostiti cauta moduri inedite de a-si cere iubitele in casatorie. Un tanar maramuresean a reusit sa-si surprinda jumtatea cand a cerut-o in casatorie intr-un balon cu aer cald. Raspunsul din partea fetei a venit imediat: un DA hotarat si plin de dragoste!

Flaviu si Cristina sunt din Baia Mare. S-au cunoscut in urma cu aproape 5 ani, asa ca a venit momentul sa-si uneasca destinele. Ar fi trebuit sa mearga la o alta nunta, dar Flaviu a considerat ca mai intai trebuie sa o stabileasca pe a lui.

Flaviu avea pregatit inelul de logodna si buchetul de flori, iar emotiile Cristinei nu s-au lasat asteptate. Parintii s-au bucurat si ei pentru copiii lor si deja pun la cale nunta.

Multi s-au multumit sa fie doar martorii acestei cereri impresionante, altii, insa, au inceput sa viseze cu ochii deschisi.

Cei care se simt inspirati de gestul lui Flaviu, mai au cateva ore la dispoztie, pentru ca in aceasta dupa-amiaza se va incheia Maramures International Baloon Fiesta.

VIDEO! 357 de femei in bikini au defilat pe o plaja australiana!... Australia: Avion prabusit intr-o roata din parcul de distractii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x