Antena Căutare

VIDEO! Smokey, cea mai „torcatoare” pisica din lume

S-ar putea spune ca Smokey arata exact ca pisica prinsa dupa ce a „topit” smantana, si asta pentru ca tocmai a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cea mai zgomotoasa pisica din lume cand toarce.

Felina, in varsta de 12 ani, inregistreaza nu mai putin de 67 de decibeli cand toarce. „Smokey si cu mine suntem foarte fericite sa fim in Cartea Recordurilor pentru cel mai puternic tors al unei feline domestice", a declarat Ruth Adams, proprietara animalului, care adauga ca primul pas a fost facut atunci cand s-au pus bazele unui concurs de „tors" in orasul ei natal, Northampton.

Suntem foarte bucurasi ca Smokey a intrat in Cartea Recordurilor, care are, de altfel, o colectie impresionanta de feline fantastice. Este incredibil cum o pisica poate produce un sunet la fel de puternic precum cel al unui aspirator", a declarat Craig Glenday, redactor sef al Cartii Recordurilor, citat de AOL News.

Smokey a fost recuperata in urma cu trei ani dintr-un adapost pentru animale si se pare ca, de atunci, nu se mai poate opri din „tors".



Citeste si Jurnalul

Csibi Barna vinde tricouri cu mesajul "Tinutul Secuiesc nu e Romania"... SUA: Furaciune amuzanta: au subtilizat...bordurile din parcare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x