Antena Căutare

VIDEO Viral. Au vrut să comită JAFUL SECOLULUI...rezultatul a stârnit HOHOTE de râs în TOATĂ LUMEA

Problema cu filmele de actiune este ca, daca ne uitam la prea multe,  ajungem sa ne amagim crezand ca si noi am fi perfect capabili sa ducem la capat asemenea scenarii.  Realitatea este ca ar trebui sa stam in banca noastra, asa cum se poate vedea din patania unui cuplu din Canada.

VIDEO Viral. Au vrut să comită JAFUL SECOLULUI...rezultatul a stârnit HOHOTE de râs în TOATĂ LUMEA
jaf | youtube.com

Problema cu filmele de acţiune este că, dacă ne uităm la prea multe, ajungem să ne amăgim crezând că şi noi am fi perfect capabili să ducem la capăt asemenea scenarii. Realitatea este că ar trebui să stăm în banca noastră, aşa cum se poate vedea din păţania unui cuplu din Canada.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din Alberta, Canada, arată chinul unui cuplu care încercase să îşi achite cumpărăturile folosind carduri furate.

Casierul a solicitat ajutorul poliţiştilor locali. Ce a ieşit în momentul în care bărbatul este abordat de poliţist este….nepreţuit!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmările sunt un exemplu clar de om al legii care reuşeşte să îşi păstreze calmul într-o situaţie tensionată, aplanând conflictul fără să îşi folosească arma din dotare.

FOTO: Cum arată o NĂFRAMĂ de Cartea Recordurilor. Are peste 1 kilometru lungime!... A supravieţuit Holocaustului, a fost prima femeie aleasă preşedinte al Parlamentului European şi a legalizat avortul în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x