Antena Căutare

VIRAL pe internet! O postare a Poliției Române pentru șoferi a stârnit hohote de râs: "Această maneta, aflată în stânga volanului..."

Nu este prima dată când o postare a Ministerului Afacerilor Interne, de pe pagina oficială de Facebook a instituției, devine virală pe internet.

Nu este prima dată când o postare a oamenilor legii, de pe paginile oficiale de Facebook ale instituțiilor, devine virală pe internet.

După răspunsurile polițiștilor pentru șoferii curioși care au intrebat dacă pot consuma "o bere" și se pot urca la volan apoi sau "dacă vântul bate cu putere din față, ce viteză înregistrează aparatul radar" pe pagina Ministerului Afacerilor Interne, de data aceasta, oamenii legii au făcut câteva precizări privind mult discutata manetă de semnalizare, pe contul Poliției Române.

Redăm, mai jos, mesajul integral apărut pe Facebook Poliția Română:

"Această maneta, aflată în stânga volanului, este de semnalizare.

Ea trebuie folosită obligatoriu, din timp, de conducătorul de vehicul care execută o manevra de schimbare a direcției de mers, după ce s-a asigurat că o poate face fără să perturbe circulația sau să pună în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Această postare se adresează celor care parcă au uitat scopul și utilitatea folosirii semnalizării...utilizarea ei corespunzătoare, de fiecare dată, previne evenimentele rutiere, salvează vieți și vă ferește de sancțiuni.

Vă rugăm să folosiți semnalizarea, altfel vă vom reaminti printr-un proces-verbal de constatare că este obligatorie", este îndemnul Poliției Rutiere, prin intermediul paginii de Facebook.

Dumnezeu, mergând printre nori? IMAGINILE care răscolesc internetul! VIDEO VIRAL... Halucinant! A fost implicată într-un accident rutier și apoi declarată moartă, dat s-a trezit în frigiderul de la morgă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x