Antena Căutare

William şi Harry, declarații emoţionante despre moartea mamei lor, prințesa Diana: "Nu cred că unui copil ar trebui să i se ceară aşa ceva"

Prinţii William şi Harry vorbesc cu emoţie şi deschis despre moartea mamei lor, prinţesa Diana, într-un documentar BBC care marchează 20 de ani de la moartea ei într-un accident rutier la Paris, relatează The Associated Press şi DPA.

Prinţii William şi Harry vorbesc cu emoţie şi deschis despre moartea mamei lor, prinţesa Diana, într-un documentar BBC care marchează 20 de ani de la moartea ei într-un accident rutier la Paris, relatează The Associated Press şi DPA.

Ei povestesc şocul aflării veştii morţii mamei lor în accident şi despre faptul că regina Elizabeth a II-a a încercat să le ofere timp să o plângă în privat. Prinţul Harry confirmă în acest interviu că tatăl lor, prinţul moştenitor Charles este cel care le-a dat vestea morţii Dianei.

El ”a fost acolo lângă noi”, spune prinţul. Harry mărturiseşte că nu i-a venit să creadă, iar fratele său spune că a fost ”complet paralizat”. Cei doi fii ai Dianei au acordat o serie de interviuri înaintea marcării celor 20 de ani de la tragedie, pe 31 august.

Documentarul ”Diana, şapte zile”, prezintă ceea ce s-a întâmplat în săptămâna de după moartea prinţesei, în 1997. Ducele şi fratele său spun că au hotărât împreună să facă parte din cortegiul funerar, scrie DPA.

Într-un interviu acordat în iunie revistei Newsweek, Harry declara că a fost nemulţumit de faptul că era nevoit să meargă pe jos în cortegiu.

Eu nu cred că unui copil ar trebui să i se ceară aşa ceva, cu niciun chip”, spunea el.

Însă, în acest documentar, Harry spune că ”într-adevăr, n-am vreo opinie cu privire la faptul dacă a fost bine sau rău - sunt mulţumit că am luat parte”.

William, care avea 15 ani la acea vreme, spune că a fost ”cel mai greu lucru” şi ”un marş foarte lung, solitar”, în care a încercat să găsească un echilibru între a fi prinţ ”sau William cel privat care tot ce voia să facă era să se ducă într-o cameră şi să plângă, care şi-a pierdut mama”.

El spune că nu a putut să înţeleagă de ce atât de multe persoane de faţă plângeau în hohote în timp ce trecea procesiunea. ”Mă gândeam «nici măcar nu o cunoaşteţi. De ce şi cum sunteţi aşa de supăraţi?»”.

Unul dintre cele mai grele lucruri pe care le are de făcut un părinte este să le spună copiilor că celălalt părinte a murit”, a spus Harry. ”Cum faci faţă acestui lucru, nu ştiu, însă, ştiţi, el a fost alături de noi”.

Documentarul care va marca 20 de la moartea Dianei, pe 31 august, urmează să fie difuzat duminică.

Supărată că fiica ei a râs de o colegă bolnavă de cancer, mama i-a dat o lecție greu de uitat! Cum a apărut fata a doua ... GALERIE FOTO! Asta-i moda acum pe Instagram. Toate vedetele se pozează aşa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x