Căutare Live

Zodiile care NU pot renunța la trecut. Sunt bântuite de foste iubiri, păstrează uniforma din liceu în dulap și oracolele pe noptieră

Deși fiecare dintre noi ar fi bine să trăiască în prezent, există zodii care nu pot renunța la trecut!  Sunt bântuite de foste iubiri, păstrează uniforma din liceu în dulap și oracolele pe noptieră!

Deși fiecare dintre noi ar fi bine să trăiască în prezent, există zodii care nu pot renunța la trecut! Sunt bântuite de foste iubiri, păstrează uniforma din liceu în dulap și oracolele pe noptieră!

BERBEC

Viaţa e ca o competiţie pentru tine şi trăieşti pentru provocări, scrie eva.ro. Dacă nu e nimic de învins, care e scopul? Pentru tine, cu cât ai un trecut mai plin, cu atât e mai bine. Tu vrei cât mai multe obstacole, astfel încât să poţi învăţa lecţii şi să evoluezi cât mai mult posibil. Vezi viaţa ca pe un sport echitabil şi vrei să ieşi câştigătoare.

TAUR

Tu eşti cel mai încăpăţânat semn zodiacal. Când vine vorba de trecut, totuşi, aceasta poate deveni o trăsătură utilă. Tu urăşti nesiguranţa şi asta te face să ai o voinţă de fier pentru a putea trece peste orice care ar putea să îţi destabilizeze viaţa. Transformi trecutul într-o lecţie şi devii mai încrezătoare.

GEMENI

Tu vrei să uiţi trecutul şi să înveţi din greşelile făcute, dar asta nu se va întâmpla aşa uşor.

Eşti o persoană foarte schimbătoare şi îţi modifici rapid modul de gândire. Trebuie să laşi trecutul să îţi influenţeze în mod pozitiv viitorul, altfel vei rămâne înţepenită acolo. Tu iubeşti să înveţi şi să te adaptezi, ai nevoie doar de puţin timp pentru asta!

RAC

Este pur şi simplu ceva nativ pentru tine să te conectezi emoţional la tot ceea ce se întâmplă în viaţa ta, indiferent cât de nesimnificative ar fi unele lucruri.

O perspectivă pesimistă nu te va lăsa să mergi mai departe, iar dacă tu nu poţi trece pestre trecutul tău, atunci ai impresia că nimeni nu poate.

LEU

Citește și
fundal albastru si chenare galbene in care sunt simbolurile zodiilor
Horoscop zilnic 3 decembrie 2021. Citește horoscopul zilei pentru fiecare zodie
Horoscop zilnic 3 decembrie 2021. Citește horoscopul zilei pentru fiecare zodie
zarug la asia express într-o ținută extravaganta cu galben și roșu
Cum arată casa în care locuiește Zarug, de la Asia Express - Drumul Împăraților. Imagini din casa acestuia
Cum arată casa în care locuiește Zarug, de la Asia Express - Drumul Împăraților. Imagini din casa acestuia
Colaj cu concurneții de la Asia Express, sezonul 4 și ediția speciala de la Chefi la cuțite
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
Mai multe articole

Tu faci tot felul de lucruri ciudate pentru ca egoul să nu îţi fie afectat, iar asta facilitează uitarea trecutului.

Dacă te faci să crezi că nu a fost aşa de rău, cu siguranţă vei ajunge să crezi asta. Tu iubeşti viaţa şi vrei să o trăieşti la maximum, şi nu poţi face asta dacă accepţi doar urcuşurile, pentru că există şi coborâşuri.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri