Zodiile pe scara perversității în dormitor – de la înger candid la perversitate nemaivăzută, ca în ”Fifty Shades of Grey”

Zodiile au o foarte mare influență asupra vieții noastre și, fără îndioală, fiecare deține trăsături de bază care se regăsesc la mai toate semnele zodiacale.

Zodiile au o foarte mare influență asupra vieții noastre și, fără îndioală, fiecare deține trăsături de bază care se regăsesc la mai toate semnele zodiacale.

Mai jos vei putea descoperi cât de perversă în dormitor este fiecare zodie; citește și convinge-te și tu dacă aceste trăsături se aplică și la tine.

1. Berbec

Berbecii sunt Christian Grey al zodiacului; ei sunt aventuroși, impulsivi și intriganți. Îți place să folosești jucării în dormitor și să experimentezi.

2. Gemeni

Gemenii sunt perverși într-un mod calculat și lor le place foarte mult preludiul. Probabil că îți place să trimiți mesaje și poze deocheate și apoi să treci la fapte.

3. Capricorn

Ei își îmbrățișează perversitatea și asta îi ajută ca amorul pe care îl fac să fie fără vreun efort. Te folosești de șarmul tău pentru a obține tot ceea ce îți dorești.

4. Rac

Racul are o perversitatea oarecum agresivă și îi place să fie mai brutal cu cel cu care se află în pat. Poate că în viața reală pare blajin, dar în dormitor lucrurile se schimbă.

5. Fecioara

Fecioarele pare foarte inocente și liniștite, dar de fapt ele sunt foarte perverse în dormitor. Fecioarele își doresc în secret să participe la o partidă în trei.

6. Săgetător

Săgetătorii sunt perverși precum în filmele pentru adulți; probabil că ei își doresc să aibă un clip erotic înainte să moară. Lor le place să fie perverși și vor să se bucure de asta pe cât este posibil.

7. Scorpion

Scorpionii au propriile lor plăceri în materie de amor și ei pur și simplu sunt îndrăgostiți de anal. Ei ar putea să o facă și ziua și noaptea și cu orice ocazie care li se ivește în cale.

8. Pești

Peștii își mențin mereu viața amoroasă condimentată și interesantă; le place să aducă mereu elemente noi în dormitor și să folosească lenjerie intimă cu dantelă. Pentru ei contează foarte mult eforturile depuse.

9. Vărsător

Vărsătorilor le place amorul natural și adoră să o facă în natură, neavând inhibiții de niciun fel. Lor nu le este rușine să geamă în public și nu folosesc protecție deoarece le place să se bucure de act.

10. Leu

Leilor le place să își arate afecțiunea prin săruturi, mângâieri și complimente drăguțe. Leul va face amor cu tine, va dormi și apoi se va trezi doar pentru a-ți face micul dejun.

11. Balanță

Balanțele sunt foarte romantice și pun plăcerea partenerului pe primul loc. Ei se vor uita pasional la tine în timpul amorului și te vor face să le strigi numele.

12. Taur

Taurii sunt foarte ușor de satisfăcut în pat deoarece lor le place să facă amor cât mai repede și cât mai scurt. Pentru ei nu contează dacă amorul este o dată pe zi, pe săptămână sau pe lună, atâta timp cât el are loc până la urmă.

Sursă: tasta.ro

Ultimele știri