Căutare Live

Kylie Minogue, întâlnire de gradul de zero, la fereastră. Un alpinist utilitar, care curăța gemurile unui hotel, "a dat buzna" în poza artistei

Cei mai mulți oameni, angrenați în munca de zi cu zi, nu s-ar aștepta ca, din întâmplare, să dea peste vreo vedetă, în timpul "actului lor creator".  

Cei mai mulți oameni, angrenați în munca de zi cu zi, nu s-ar aștepta ca, din întâmplare, să dea peste vreo vedetă, în timpul "actului lor creator".

Însă acesta este exact lucrul care i s-a întâmplat unui alpinist utilitar din Sydney, care după ce a terminat de curățat unul dintre geamurile unui hotel a avut parte de o mega-surpiza. S-a trezit în tr-un selfie cu Kylie Minogue, surprins chiar la ferestatra vedetei

Artista nu s-a putut abține și a imortalizat momentul, după care a distribuit imaginea pe rețele sociale: "Vizita mea în Sydney a fost întâmpinată într-un mod neobișnuit de prietenesc. Hah!". Cu siguranță, domnul care "s-a ocupat de geamul" cântăreței nu va uită prea curând experiență asta.

Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri