La 20 de ani, sora cea mică a lui Kim Kardashian este însărcinată! Kylie Jenner s-a fotografiat cu burtica de graviduță

Starleta Kylie Jenner, cel mai tânăr membru al familiei Kardashian, în vârstă de 20 de ani, este însărcinată, au anunțat vineri seară mai multe tabloide americane, citate de Reuters.

Starleta Kylie Jenner, cel mai tânăr membru al familiei Kardashian, în vârstă de 20 de ani, este însărcinată, au anunțat vineri seară mai multe tabloide americane, citate de Reuters.

Site-urile TMZ, Buzzfeed și revista People au citat surse din anturajul familiei Kardashian care au spus că starleta, sora vitregă a lui Kim Kardashian, așteaptă venirea pe lume a primului copil al ei, rezultat din relația sa cu rapperul Travis Scott.

Agentul de presă al starletei Kylie Jenner nu a confirmat deocamdată această informație.

Kylie Jenner, care a reușit să transforme reality show-ul dedicat familiei sale și prezența ei pe Instagram, unde are 97 de milioane de admiratori (followers), într-o afacere extrem de profitabilă, lansând o gamă de produse cosmetice, a publicat vineri seară o fotografie pe Snapchat ce o prezintă într-un tricou negru foarte larg și având o siluetă aparent rotunjită de sarcină.

Revista People, citând surse care au preferat să își păstreze anonimatul, spune că bebelușul starletei americane se va naște în luna februarie.

"Familia este la curent cu acest fapt de ceva vreme. Ea este foarte încântată și la fel este și Travis!", a declarat o sursă citată de People.com.

O altă sursă din anturajul familiei Kardashian, citată tot de revista People, a spus: "Este ceva neașteptat, dar cu siguranță o întorsătură complet minunată a lucrurilor. Ea nici nu ar putea fi mai încântată și mai fericită de atât".

Kylie Jenner și rapperul Travis Scott, în vârstă de 25 de ani, au o relație care a început în luna aprilie.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri