Antena Căutare

La mulți ani! Opt ani „păcătoși” cu Dan Capatos și echipa de la „Un show păcătos”!

Zi specială pentru emisiunea "Un Show Păcătos"! În urmă cu opt ani producţia moderată de Dan Capatos debuta la Antena 1!

Zi specială pentru emisiunea "Un Show Păcătos"! În urmă cu opt ani producţia moderată de Dan Capatos debuta la Antena 1!

Într-o seară de 25 februarie, Antena 1 difuza prima emisiune „Un show păcătos”. Asta se întâmpla în 2008, iar singurul rămas din echipa de-atunci este însuși realizatorul și creatorul show-ului, Dan Capatos.

Vedeta Antenei 1 a ținut să le mulțumească tuturor celor care au contribuit, mai mult sau mai puțin, la proiectul care a adunat deja 17 sezoane. „Mulțumesc tuturor celor care au trecut prin acest show și să știți că nu au fost puțini. Mulțumesc celor care au avut încredere în mine și să știți că nu au fost mulți. La mulți ani tuturor”, a spus Capatos vizibil emoționat.

DJ-ul dispărut, a apărut la interval! Unde a fost găsit DJ Axu, la două zile după ce a dispărut... GALERIE FOTO! Gina Pistol, sexy în bucătărie. Care este secretul dintre frumoasa blondă și preparatele alese de la ”Chef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x