Antena Căutare

Mersul Trenurilor. Avantaje și dezavantaje

Mersul Trenurilor. Trenul este unul dintre cele mai folosite mijloace de transport în comun pe distanţe lungi. Vara, în perioada vacanţelor, trenurile sunt mai multe ca număr, tocmai pentru a facilita transportul rapid al turiştilor către destinaţiile cele mai solicitate - spre mare, spre munte, spre staţiuni balneoclimaterice.

Mersul Trenurilor. Trenul este unul dintre cele mai folosite mijloace de transport în comun pe distanţe lungi. Vara, în perioada vacanţelor, trenurile sunt mai multe ca număr, tocmai pentru a facilita transportul rapid al turiştilor către destinaţiile cele mai solicitate - spre mare, spre munte, spre staţiuni balneoclimaterice.

Avantaje - Mersul Trenurilor

Alegerea libera - Poți alege singur cu ce fel de tren vrei să calatorești. Personalul sau Reggio. Care este diferența? Personalul oprește în toate stațiile, iar trenul Regio (R) oprește doar în anumite stații. Diferența dintre cele două o constituie prețul biletului, la trenul personal fiind mult mai ieftin decât la reggio.

Bilete online - Poți cumpăra bilete de tren online. Avantajul este acela ca poți evita cozile imense de la casele de bilete. În plus, dacă îți achiziționezi biletul online, pțti avea parte și de o reducere de 15%

Mersul Trenurilor. Avantaje și dezavantaje

Mersul Trenurilor online - Pe lângă faptul ca iîi poîi achiziționa biletul online. Dea semenea, poți să verifici mersul trenurilor pe cfr.ro, găsesti toate informațiile de care ai nevoie.

Poți trimite bagaje - În schimbul unei sume de bani, po'i trimite un pachet cuiva drag. Tot ce trebuie sa faci, este să vorbești cu controlorul de serviciu și ii spui numele persoanei căreia vrei să-i trimiti pachetul.

Curse in strainatate - Dacă iți este teamă de avion sau de autobuz, poți alege să calatorești cu trenul și in străinatate. Iți achiziționezi biletul din timp și vii in gara cu câteva minute mai devreme.

Mersul Trenurilor. Avantaje și dezavantaje

Reducere pentru studenți și pensionari - Daca ești student sau pensionar poți beneficia de reducere de 50% la trenul personal (cu carnetul de elev, legitimatie de călatorie sau cupoane de pensie) si 30% la trenul Reggio cu legitimația de student.

Mersul Trenurilor - Anunțarea trenurilor - De fiecare dată când un tren trebuie să sosească, sau când trebuie să plece, acesta este anunțat sau este afișat pe panourile din fata gării. Totodată, este afișată și linia de la care pleacă fiecare tren.

Scapi de răul de maşină

Te poţi ridica să te miști, atunci cîând te dor picioarele

Excelent pentru distanţe mari: în unele trenuri ai la dispoziţie cuşetă sau vagon de dormit;

Dezavantaje - Mersul Trenurilor

  • Întarzieri mari
  • Coada de la casa de bilete
  • frigul din sălile de așteptare, pe timp de iarnă

Surs: turism.bzi.

5 lucruri de care să ții cont atunci când alegi să colantezi mașina... Tradiții de Paște în Maramureș: "Prima persoană care îți intră în cămin să fie un bărbat. Altfel, va fi discordie î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x