Antena Căutare

Next Star la Acces Direct: Vanessa a primit o veste mare, Omar a făcut o dezvăluire tare!

Juratul Connect-R, dar şi câştigătorii ultimelor ediţii Next Star, Vanessa Marzava şi Omar Arnaout, au fost invitații Simonei Gherghe, astăzi, la Acces Direct.

Next Star la Acces Direct: Vanessa a primit o veste mare, Omar a făcut o dezvăluire tare! Galerie
Vanessa și Omar

Juratul Connect-R, dar şi câştigătorii ultimelor ediţii Next Star, Vanessa Marzava şi Omar Arnaout, au fost invitații Simonei Gherghe, astăzi, la Acces Direct.

Artistul a venit cu o surpriză, iar Omar cu o dezvăluire! Câștigătorul primului sezon "Next Star" are o nouă colaborare tare, pe lângă cea de la "Neatza cu Răzvan și Dani"! Vanessa, câștigătoarea celui de-al doilea sezon "Next Star", a și cântat la "Acces Direct". Frumos, ca de obicei!

Connect-R, jurat la "Next Star" și "România Dansează", a vorbit și despre familia sa, fetița lui, dar și despre soție, însă nu a ocolit nici întrebarea gazdei sale referitoare la un eventual al doilea copil...

Premiera noului sezon "Next Star" este în această seară, de la 20:30, doar la Antena 1! Un show de zile mari, cu reacţii incendiare şi talent cât cuprinde!

El e cel mai tânăr concurent Next Star! Producătorii, nevoiţi să modifice regulamentul... Leii au parte de multă distracţie! Iată ce planuri au astrele cu tine în acest week-end...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x