Antena Căutare

O eleva din Bacau a anuntat ca joaca "Balena albastra":"in 49 de zile MOR!" Tanara si-a crestat pe mana o balena! Cazul a ajuns in atentia "Crimei organizate"!

Jocul cu moartea devine din ce in ce mai serios pentru tinerii din Romania. O eleva din Bacau si-a anuntat prietenii ca mai are exact 49 de zile de trait.

Jocul cu moartea devine din ce in ce mai serios pentru tinerii din Romania. O eleva din Bacau si-a anuntat prietenii ca mai are exact 49 de zile de trait.

O tanara din Bacau si-a anuntat prietenii de pe contul de socializare ca a intrat in teribilul joc „Balena albastra” si ca mai are doar 49 de zile pana cand se va sinucide. Loredana s-a interesat in urma cu cateva zile despre cum ar putea lua legatura cu cei care organizeaza jocul, dupa care a confirmat ca s-a inscris si ca a trecut de primul nivel. „Te sinucizi?”, a intrebat-o un prieten. „Yeap”, i-a raspuns tanara. "Stiu ce e, deja am trecut de primul „level”, acum mai am 49 de zile".

Ristei, curios de povestea „miresei Diana Munteanu”:„Doamne, Dumnezeule, nu m-aș mai îmbrăca niciodată în rochia mea de ... Peste 43 de copii au murit, înghițiți de noroi. Ploile torențiale au distrus orașul columbian Mocoa: "Este dezolant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x