Antena Căutare

Adrian Nastase: "Noi am cerut demiterea ministrului de Interne, nu a celui de Externe"

Deputatul Adrian Nastase, fost ministru de Externe, a criticat demiterea lui Teodor Baconschi in actualul context si pentru motivul enuntat de premierul Emil Boc. Fostul premier a declarat ca revocarea lui Teodor Bachonschi din functie nu este o solutie si ca “s-a cerut demiterea ministrului de Interne, nu a celui de Externe."

"O astfel de criza are nevoie de solutii politice. Boc nu a inteles solicitarea noastra. Noi am cerut demiterea ministrului de Interne, nu a celui de Externe", a declarat Adrian Nastase.


Adrian Nastase a adaugat faptul ca schimbarea ministrului de Externe nu este un raspuns adecvat pentru a solutiona o criza atat de ampla.

"Eu nu cred ca schimbarea ministrului de Externe este un raspuns adecvat pentru a solutiona o criza atat de ampla. Demiterea ministrului de Externe, pentru ca a vorbit urat, nu este o solutie pentru cei din strada", a mai spus Adrian Nastase.

foto: Intact Images

Udrea: Cresterea economica se va vedea in 2012 in buzunarele oamenilor... Teodor Baconschi: Daca aceasta decizie contribuie la recredibilizarea PDL sunt bucuros...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x