Antena Căutare

Alegeri prezidențiale 2019: Cum sunt cotați Dan Barna, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la casele de pariuri. Cine este favorit

Alegeri prezidențiale 2019: Casele de pariuri oferă opțiuni variate, poate chiar mai edificatoare decât orice sondaj. Iată cine este favoritul, dar și pierzătorul.

Alegeri prezidențiale 2019: Cum sunt cotați Dan Barna, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă la casele de pariuri. Cine este favorit Galerie
Alegeri prezidențiale 2019. Cum sunt cotati Dan Barna, Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă la casele de pariuri

Alegeri prezidențiale 2019: Casele de pariuri oferă opțiuni variate, poate chiar mai edificatoare decât orice sondaj. Iată cine este favoritul, dar și pierzătorul.

La casele de pariuri, Klaus Iohannis este favorit cert la câștigarea alegerilor prezidențiale de duminică, 10 noiembrie 2019, anunță gsp.ro.

Alegeri prezidențiale 2019, Klaus Iohannis, favorit

Președintele în exercițiu are o cotă de 1,15 pentru dobândirea unui nou mandat la Cotroceni.

2. Dan Barna este principalul contracandidat

Deși a avut o campanie cu suișuri și coborâșuri, Dan Barna, dar este văzut în continuare cu șansa secundă. Cota candidatului USR-PLUS se situează în jurul valorii de 5,00.

3. Viorica Dăncilă VS Mircea Diaconu

Viorica Dăncilă, candidata PSD, și Mircea Diaconu, susținut de Pro România și ALDE, se luptă pentru voturile din eșichierul stâng. Cei doi au cote aproximativ egale, 11,00 Dăncilă și 12,00 Diaconu.

4. Theodor Paleologu este primul dintre cei fără șanse

Theodor Paleologu a reușit să smulgă procente din electoratul lui Dan Barna, dar insuficient pentru a concura cu șanse reale la turul 2. Casele de pariuri i-au oferit o cotă de 27,00.

Despre anomalia Dan Barna-Viorica Dăncilă

Deși Dan Barna are a doua șansă la câștigarea alegerilor, în mod paradoxal, candidatul USR-PLUS nu avea și prima șansă la intrarea în turul secund. Joi seară, Barna avea cotă 2,00 într-un duel direct cu Viorica Dăncilă. Fostul prim-ministru era cotat cu 1,80. Duelul direct înseamnă procentele pe care cei doi le vor obține în turul 1.

Dar cum e posibil ca Dan Barna să fie al doilea în cursa pentru Cotroceni, dar să aibă șanse mai mici decât Dăncilă la a ajunge în turul secund? Bookmakerii consideră că președintele USR este singurul care ar avea șanse într-un tur secund cu Klaus Iohannis și chiar dacă ar ajunge acolo, Viorica Dăncilă ar porni din postura de outsider în fața fostului edil din Sibiu.

sursa: gsp.ro

Viorel Cataramă: Nu am niciun dosar la CNSAS, documentele prezentate sunt false, nefiind scrise de mine. Voi contesta pr... Alegeri prezidențiale 2019. Cum vor vota pacienții din spitale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x