Antena Căutare

Alegeri prezidenţiale 2019 – Ilie Bolojan: Am votat pentru un preşedinte care asigură direcţia pro-europeană a României

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a votat pentru o Românie pro-europeană, la Colegiul Emanuil Gojdu, al cărui absolvent este.

Ilie Bolojan s-a prezentat duminică la secţia de votare 125 din Oradea, organizată la Colegiul Naţional Emanuil Gojdu, al cărui absolvent este şi la care este arondat.

Bolojan a declarat că a votat prntru o direcţie pro-europeană a României.

”Preşedintele României este cel care reprezintă ţara noastră în relaţiile externe, am votat pentru un preşedinte care ne reprezintă cu demnitate. Preşedintele este cel care dă direcţia, asta presupune să fie un om cu experienţă. Am votat pentru un preşedinte care asigură direcţia pro-europeană a României. Nu în ultimul rând, preşedintele şi Guvernul, pentru ca ţara noastră să prospere cu viteză, trebuie să poată colabora, şi am votat pentru un preşedinte care, împreună cu Guvernul, poate asigura o bună guvernare", a declarat Bolojan.

Sursa : news.ro

Alegeri Prezidențiale 2019. Scandal la locuința lui Ion Iliescu, unde fostul președinte a primit urna mobilă! Ce s-a înt... Alegeri prezidenţiale 2019 - Poliţia face cercetări după ce un primar din Constanţa a oferit bani preşedintelui unei sec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x