Antena Căutare

Asfalt de 14 milioane de euro in satul lui Boc

Drumul principal din satul Rachitele, localitatea natala a premierului Emil Boc, este inclus intr-un proiect de modernizare derulat de Consiliul Judetean Cluj. Intrebat daca poate sa dea detalii despre proiectul de aproximativ 14 milioane de euro care vizeaza asfaltarea unui drum din Rachitele care ar duce pana unde este casa parinteasca, premierul Boc a raspuns: "Eu cred ca primarul din comuna va poate da toate acele detalii. Nu am informatii despre asemenea proiecte din fiecare comuna din Romania".

"Nu e adevarat ca drumul din Rachitele este asfaltat pana la poarta casei parintilor premierului Emil Boc. Nu e asfaltat numai pana in fata casei lui, este asfaltat si mai jos. Eu stiu ca drumul este inclus intr-un proiect finantat din fonduri europene pentru zona turistica Rachitele - Ic Ponor, gestionat de o regie a Consiliului Judetean Cluj"






Jurnalul


Ministrii au termen de doua saptamani pentru a prezenta programele de descentralizare... Antonie Solomon isi va putea relua functia de primar al Craiovei, dupa ce a fost arestat pentru coruptie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x