Antena Căutare

Basescu cere Parlamentului adoptarea de urgenta a doua legi

Presedintele Traian Basescu someaza Parlamentul sa adopte de urgenta doua legi. Este vorba de legea asistentei sociale, iar cea de-a doua vizeaza numirile la Inalta Curte de Casatie si Justitie, informeaza televiziunile de stiri.


El sustine de asemenea ca al doilea proiect, al legii asistentei sociale, are in vedere imbunatatirea eficientei protectiei sociale care ramane o prioritate pentru Romania.

"Conform intelegerii pe care Romania o are cu organismele financiare internationale, statul roman s-a angajat sa adopte aceasta lege pentru a putea intra in vigoare incepand cu data de 1 ianuarie 2012. Am convingerea ca veti intelege necesitatea urgentarii adoptarii acestor doua proiecte de lege, acest lucru nefiind o cerinta personala, ci un mod de a ne indeplini angajamentele asumate fata de partenerii nostri internationali", se arata in scrisoarea sefului statului.

Proiectul de lege pentru modificarea si completarea Legii nr.303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor si a Legii nr.304/2004 privind organizarea judiciara a fost respins pe 5 octombrie de Senat, cu 48 de voturi "pentru", 52 impotriva si o abtinere.

foto: Intact Images


Udrea a dat-o afara pe Ana Maria Topoliceanu, sefa CNI... PDL Bucuresti: Oprescu sa spuna public ce vrea sa faca cu 800 de milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x