Antena Căutare

Basescu solicita crearea unei structuri de criza, PNL si PSD refuza sa participe

Presedintele Traian Basescu i-a chemat, marti, la Parlament, pe reprezentantii Guvernului, pe cei ai partidelor, ai grupurilor politice parlamentare, ai grupului parlamentar al minoritatilor nationale, precum si pe reprezentantii organizatiilor sindicale si patronale, pentru a analiza impactul masurilor de austeritate ce urmeaza a fi implementate. Atat PSD, cat si PNL au refuzat sa participe la structura de criza solicitata de Basescu.


Crin Antonescu afirmase insa, ieri, ca liberalii se vor prezenta la intalnirea de marti a sindicatelor si patronatelor cu partidele reprezentantii Guvernului si ai Presedintiei, pentru ca este o discutie ceruta de sindicalisti.

Aseara, si liderul PSD Victor Ponta a anuntat, dupa BPN, ca formatiunea sa nu va da curs invitatiei presedintelui Traian Basescu de a participa la o intalnire, marti, intrucat nu doreste ca, prin prezenta, sa gireze niste masuri economice cu care nu este de acord.

"Nu vom merge la intalnirea la care am fost invitati de presedintele Traian Basescu. Este o invitatie inutila si neserioasa din moment ce toate deciziile au fost adoptate, au fost comunicate joi de presedintele Traian Basescu, iar azi delegatia FMI deja pleaca din Romania cu acele angajamente de taieri de pensii, salarii si ajutoare speciale", a spus Ponta.

Legea pensiilor, adoptata tacit in Senat... Banii dedicati de Boc judetului Cluj, motiv de scandal la Cotroceni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x