Antena Căutare

Blaga: Nu stiu de unde stie doamna Udrea ca mi-am anuntat candidatura

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a evitat sa precizeze, astazi, daca si-ar fi anuntat sau nu candidatura la sefia Partidului Democrat Liberal, la intalnirea din urma cu o zi cu liderii formatiunii si reprezentantii din teritoriu.

Presedintele organizatiei de Bucuresti a PDL, Elena Udrea, a sustinut ca, in discutiile din interiorul formatiunii democrat-liberale, atat actualul lider, Emil Boc, cat si secretarul general Vasile Blaga si-ar fi exprimat dorinta de a intra in competitia pentru presedintia partidului.

"Nu stiu de unde stie doamna Udrea (despre candidatura mea - n.r.). Intrebati-o pe dansa", a raspuns Blaga jurnalistilor.

Intrebata fiind cine si-a anuntat candidatura la sefia PDL, Elena Udrea a spus: "Din cate stiu eu, ambii candidati. Si domnul Boc, si domnul Blaga, in discutiile in interiorul partidului. Anuntul oficial se va face atunci cand vor decide dansii".

Ea si-a reiterat sprijinul pentru Emil Boc, dar nu a precizat cate semnaturi ar fi strans liderul PDL pentru candidatura sa.

"Sunt doua tipuri de semnaturi. Pentru candidatura - cei care sustin o candidatura, dupa aceea urmeaza motiunea si cei care sustin motiunea", a explicat Elena Udrea.

Sursa: Jurnalul National

Traian Basescu: "Sistemul mafiot din vami este dirijat de lideri sindicali"... Guvernul aloca 90 mil. € primariilor. PDL-istii, principalii beneficiari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x