Antena Căutare

Boldea isi va primi in continuare indemnizatia de parlamentar

Desi este dupa gratii deputatul Mihail Boldea isi va primi indemnizatia de parlamentar insa nu va mai beneficia de suma forfetara, diurna de sedinta sau de masina de la Parlament, informeaza Mediafax.

"Boldea va primi doar indemnizatia de parlamentar, atat si nimic mai mult. Asta pentru ca ne obliga Statutul (deputatilor si senatorilor-n.r.) in momentul de fata. Toate celelalte drepturi ii sunt suspendate", a precizat presedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor Daniel Buda (PDL).

Decizia Comisiei in cazul lui Boldea este similara cu cea in cazul lui Voicu, indemnizatia de parlamentar neputand fi suspendata conform actualului statut al senatorilor si deputatilor.

"Boldea nu va primi suma forfetara, diurna de sedinta, nici masina nimic din ceea ce inseamna o activitate sa presupuna prezenta domniei sale efective in Parlament", a mai explicat Buda.

MRU: Relatia cu presedintele este foarte buna... Arad: PDL isi prezinta candidatii prin afise, inaintea inceperii campaniei electorale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x