Antena Căutare

Bursa ministrilor in Guvernul Ponta: Vezi ultimele nume vehiculate!

Daca Daniel Contantin, Mircea Diaconu si Corneliu Dobritoiu sunt anuntati ca certitudini in cabinetul propus de Victor Ponta, alte noi nume vehiculate de sursele politice apar pe lista premierului desemnat.

Sova, Negoita si Cretu - nu vor fi pe lista viitorilor ministri, conform pesurse.ro.

Aceleasi surse scriu ca Dan Sova, propus initial pentru postul de ministru al Justitiei, este pastrat pentru cabinetul din toamna.

Si ipoteza ca Robert Negoita sa fie ministru al Turismului este infirmata de sursele politice. Robert Negoita nu poate onora propunerea, fiind implicat in alegerile locale pentru sectorul 3.

Si numele europarlamentarului PSD, Corina Cretu, a fost infirmat, dupa ce fusese luat in considerare pentru mai multe ministere.

Surse: Florin Georgescu ar urma sa preia Ministerul Finantelor

Surse din cadrul USL au declarat pentru pesurse.ro ca Florin Georgescu, prim-viceguvernator al BNR urmeaza sa fie nominalizat ca titular la Ministerul Finantelor Publice. Florin Georgescu a mai fost titular la Finante in Guvernul condus de Nicolae Vacaroiu in perioada 1992-1996.

In prezent este la al II-lea mandat in conducerea BNR.

Victor Ponta: "Lista noului Guvern va fi facuta publica in 1 mai"

Foto:Intact Images

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru functia de primar general al Capitalei... Ponta: O sa discut cu grupurile parlamentare despre sustinerea Guvernului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x