Antena Căutare

De rasul lumii! Cele mai penibile clipuri din campania electorala

Alegerile au pus capat uneia dintre cele mai colorate campanii electorale din toate timpurile. Politicienii au folosit pisici, superglue si prezervative pentru a-si atrage alegatorii. Trebuie sa fii serios! Dar si un pic glumet. Trebuie sa fii ferm! Dar si un pic intelegator. Ce mai, trebuie sa fii actor, daca vrei sa ajungi in Parlament.

Unii au fost pisicosi, altii au fost artisti, dar cei mai multi au fost neintelesi. Scopul era sa obtina cat mai multe voturi.

Fie ca sunt buni sau nu, actorii din clipurile electorale isi dau toata silinta. A fost mai greu de lucrat cu animalele. Totusi, ei dau dovada de o sinceritate debordanta

Prin urmare, candidatii s-au frecat cu ceapa la ochi, pentru a-i compatimi pe alegatori, apoi s-au gadilat pe burta pentru a le zambi cat mai natural cu putinta. Unii recita poezii, unii tin jurnale de campanie, iar altii incearca sa ajunga acolo unde niciun candidat de etnie majoritara n-a reusit sa invinga pana acum, in Harghita.

Noroc ca exista idei penibile pe lumea asta si candidati destul de disperati incat sa le puna in practica. Un candidat din Arad a simtit nevoia sa faca un jurnal de campanie. Dar in loc sa-l scrie intr-o caietel si sa-l ascunda sub saltea, si-a postat jurnalul pe youtube.

Ei sunt cei mai buni, cei mai sinceri, cei mai gospodari. Ceilalti? Niste corupti. Niste falsi. Niste hoti. Mesajele electorale seamana intre ele ca doua picaturi de capra. Doi candidati si-au sacrificat clipurile electorale doar pentru a le dezvalui tuturor cum se minte in campanie.

Insa, in timp ce politicienii romanii inca isi filmeaza clipurile electorale cu telefonul, in Statele Unite ar putea chiar sa faca o categorie separata la Oscar pentru campaniile electorale. Productii uriase cu actori care nu ies din casa fara sa li se ofere sute de mii de dolari. Totusi, campania electorala americana a depasit orice limita care tine de violenta sau de vulgaritate. Clipul cu care Obama a castigat al doilea mandat la Casa Alba a lasat lumea cu gura cascata si cu mainile la urechi.

Cum va arata viitorul Parlament al Romaniei... PP-DD ia fata ARD: vezi numarul de voturi in raport cu donatiile primite ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x