Antena Căutare

Ciolacu, ironic la adresa lui Turcan: E mai sănătos să nu te bagi ca Turca-n lemne...pentru că rişti să te faci de râs

Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Marcel Ciolacu, o ironizează într-o postare pe Facebook pe vicepremierul liberal Raluca Turcan, după afirmaţia referitoare la victimele acţiunii de dezinsecţie de la Timişoara, afirmaţie conform căreia ”omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu, mort”.” E mai sănătos să nu te bagi ca Turca-n lemne...pentru că rişti să te faci de râs”, scrie Ciolacu.

”Când ştii ce ai în ogradă, e mai sănătos să nu te bagi ca Turca-n lemne...pentru că rişti să te faci de râs. Dar aşa e viaţa: când te crezi superior şi râzi elevat din colţul gurii când vorbeşti despre arii, vine şefa ta de la partid şi ”propaghează” cum te poţi culca sănătos şi să te trezeşti mort. Daună totală pentru toţi conferenţiarii de la PNL! Ghinion!”, afirmă preşedintele Camerei.

Reacţia lui Ciolacu vine după ce, referiindu-se la tragedia de la Timişoara, vicepremierul Raluca Turcan a declarat că „nu se poate ca în materie de siguranţă publică să nu existe controale ale instituţiilor statului astfel încât omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu, mort, aşa cum s-a întâmplat la Timişoara”.

Sursa : news.ro

La ce trucuri apelează PSD pentru voturi. Viorica Dăncilă, scrisoare revoltătoare:”Iohannis vă va lua și ultimii bani d... Dăncilă anunţă o nouă conferinţă de presă: Voi prezenta în această seară viziunea mea, profilul de preşedinte, angajamen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x