Antena Căutare

Comunicat PSD: Romania risca procedura de infringement datorita noului Cod al Muncii

Laszlo Andor, comisarul european pentru Ocuparea Fortei de Munca, a declarat ca Uniunea Europeana este "ingrijorata" de modificarea Codului Muncii din Romania, conform unui comunicat PSD, citat de Mediafax.



Potrivit comunicatului, „Uniunea Europeana este ingrijorata de modificarea Codului Muncii de catre Executivul de la Bucuresti" si se mentioneaza ca a fost demarata o ancheta cu privire la continutul Codului Muncii propus de Guvern.

"Comisarul Andor s-a declarat profund ingrijorat cu privire la problemele dialogului social din Romania (dialogul foarte dificil cu sindicatele si cu patronatele). In fine, comisarul a informat delegatia PSD ca se ia in calcul initierea procedurii de infringement pentru Romania, pornindu-se de la aceasta problema a absentei dialogului social", se mentioneaza in comunicat.

Guvernul si-a asumat, in 8 martie, raspunderea pe Codul Muncii, iar parlamentarii PSD, PNL si PC au depus o motiune de cenzura, care a fost citita saptamana trecuta si care va fi dezbatuta si votata astazi, cu incepere de la ora 15.00.



sursa: Antena3.ro

foto: Intact Images

Cezar Preda: "Declaratia presedintelui la adresa mea, una nervoasa"... Elena Udrea a rupt PDL Bucuresti in doua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x