Antena Căutare

Crin Antonescu: "Cazurile Oajdea si Trandafir, frumoasele manifestari ale vointei unui parlamentar"

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, la Antena 3, ca gesturile deputatilor PDL Daniel Oajdea si Toe Trandafir sunt frumoase manifestari ale vointei si ale personalitatii cuiva care nu e "un ostean oarecare", ci e un parlamentar. "Si-au manifestat calitatea, vointa si personalitatea de parlamentari si evident de persoane private care incarneaza aceasta functie"

"Pana la urma, in ceea ce priveste cazul domnului Oajdea si cazul doamnei Trandafir, mie mi se pare ca sunt frumoase manifestari ale vointei si ale personalitatii cuiva care nu e «un ostean oarecare», ci e un parlamentar. Deci sunt doi oameni care impotriva unei presiuni care pana la un punct e normala in orice partid mai ales cand e la putere, si-au manifestat calitatea, vointa si persoanlitatea de parlamentari si evident de persoane private care incarneaza aceasta functie", a sustinut Crin Antonescu.

Intrebat la ce presiuni sunt supusi parlamentarii PDL, liderul PNL a mentionat ca ar putea fi presiuni legate de "bani, putere sau dosare".

"Nu am facut niciodata parte dintr-un partid de tipul acesta cu manifestarile PSD-ului intre 2000-2004 sau ale PDL-ului de astazi. Nu stiu ce presiuni. Probabil ca sunt lucruri legate de bani, de putere, in unele cazuri de dosare care exista, care se pot face omului respectiv, in apropierea lui, nu stiu, nu pot insa intelege de ce foarte multi oameni care nu sunt santajabili, pentru ca nu toti parlamentarii unui partid ca e el PDL sau altul sunt santajabili, pentru ca nu toti oamenii unui partid chiar in Parlament depind de afaceri sau de sume de bani care se pot castiga sau pierde acolo, de ce au asezat cu toti aceasta atitudine umila", a spus presedintele liberalilor.

Intrebat daca Guvernul Boc cade sau nu cade, marti, prin votul motiuneii de cenzura, Antonescu a replicat: "Sper din tot sufletul sa cada".

"Si iata cum am vazut pe doamna Teo Trandafir in seara asta (luni seara-nr) putem sa avem surprize placute maine (marti-nr)", a conchis Crin Antonescu.

Cele doua Camere ale Parlamentului au programata, marti dimineata, dezbaterea si votarea motiunii de cenzura a PSD.
Deputatul PDL Daniel Oajdea a anuntat oficial, duminica, dupa o dezbatere pe care a avut-o cu cetatenii din colegiul sau electoral din Iasi, ca va vota motiunea de cenzura initiata de opozitie. BPN al PDL a decis, luni, sa propuna excluderea acestuia din partid.

Deputatul PDL Teo Trandafir a declarat, luni, pentru "Gandul", ca va vota, marti, motiunea de cenzura pentru ca nu poate sustine reducerea pensiilor.

Deputatul Uniunii Bulgare din Banat Niculae Mircovici a declarat, luni seara, la Antena 3, ca va vota pentru motiunea de cenzura, desi deputatii din grupul minoritatilor nu au votat niciodata motiuni, precizand ca nu poate fi de acord sub nicio forma cu masurile Guvernului Boc.

Sursa: jurnalul.ro

Iulia Motoc, noul judecator al Curtii Constitutionale... Altercatii soldate cu haine rupte si amenintari cu arestarea intre jurnalisti si SPP la Parlament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x