Antena Căutare

Cu familia in Parlament! Politicienii si-au adus rudele pe scaunele din Camera Deputatilor sau Senat

Noul Parlament este mai pestrit ca niciodata. In fotoliile din legislativ, vor lua loc beizadele, sotiile oamenilor politici sau chiar ginerii lor. Ca sa nu mai vorbim ca exista cazuri in care tatal si fiul sau sotul si sotia merg brat la brat la Casa Poporului. Ramane o intrebare: pilosii actualului mandat ar fi castigat oare alegerile fara ajutorul rudelor?

Una dintre aparitiile exotice este cea a Catalinei Stefanescu, cunoscuta drept secretara lui Liviu Dragnea.

"Ma recomanda increderea cetatenilor din colegiu. Nu sunt pila nimanui si nici nu e nevoie de acest lucru. Am avut ocazia sa colaborez cu domnul secretar general dar nu acest lucru a determinat candidatura mea. Oamenii pe care i-am intalnit nu mi-au dat niciodata impresia care ar vota pe cineva in functie de aspectul fizic", spune Catalina Stefanescu.

Eleva liderului PSD si-a depasit insa mentorul si a castigat mandatul cu 75%.

"A fi tanar nu e o calitate. Daca tineretea nu e dublata de o expertiza nu e in regula. Sunt foarte curioasa ce va face aceasta domnisoara", spune Sulfina Barbu.

O noua tanara speranta a politicii dambovitene este si Ciprian Rogojan sau Cici de la Sistem. A dat tobele pe fotoliul de parlamentar la foarte putin timp dupa ce s-a casatorit cu fiica greului PDL, Ion Ariton.

In familie, vor vota si Adrian si Victor Mocanu. Fostul presedinte al Consiliului Judetean Buzau si fiul sau vor fi vazuti pe holurile Parlamentului umar la umar, dupa ce si-au castigat colegiile din Buzau. Familia Mocanu a devenit cunoscuta dupa nunta de lux a lui Adrian, la care au participat peste 1.200 de persoane.

O alta beizadea ajunsa in Parlament este Alin Petrache, fiul celebrului om de afaceri Adrian Petrache, din grupul Petrache-Bittner-Cocos. Fostul capitan al echipei nationale de rugby a candidat in colegiul Capitala, unde a obtinut aproape 70 de procente din voturile oamenilor.

Din sanul familiei a coborat direct in politica si Raluca Surdu, sotia actualului sef de la RA APPS, liberalul Georgian Surdu. Coincidenta sau nu, si ea a facut un scor electoral-record si a castigat mandatul cu 78 de procente.

Din randul doamnelor sustinute in politica de partenerii de viata nu lipsesc nici Monica Iacob Ridzi, intrata in Camera Deputatilor, Manuela Mitrea, sotia senatorului PSD Miron Mitrea sau Oana Niculescu Mizil, care a candidat in fieful iubitului sau, Marian Vanghelie.

Taxele si impozitele locale vor creste in 2013 cu pana la 16,05%... Timis: Un fost mecanic a ajuns senator din partea PP-DD...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x