Antena Căutare

„Nu am simptome! A fost multă lume la acea şedinţă!”. Deputatul Lucian Heiuş, declarații alarmante, după ce a fost confirmat cu coronavirus

Deputatul PNL Lucian Heiuş, care a fost depistat pozitiv cu coronavirus, a spus că se simte bine şi că a fost anunţat că va fi internat la Timişoara. El susţine că nu a avut contact direct cu senatorul Vergil Chiţac şi nici cu Ludovic Orban.

Deputatul PNL Lucian Heiuş a afirmat, sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la România TV, că nu are niciun simptom, că se simte bine. El a spus, de asemenea că, nu a avut contact direct cu senatorul Vergil Chiţac şi că în ultima perioadă nici cu premierul Ludovic Orban nu a avut contact direct.

„Nici cu domnul Ludovic Orban nu am da mâna. A fost multă lume la acea şedinţă, nu am avut nicio discuţie cu dumnealui”, a spus Heiuş.

Acesta a precizat că a fost informat de către prefectul judeţului Hunedoara că trebuie să se pregătească, întrucât, atât el cât şi primarul şi administratorul public al municipiului Deva vor fi preluaşi cu izoleta şi transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

„Sunt confirmaţi pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19) deputatul PNL, Lucian Heiuş, primarul Devei, Florin Oancea, şi administratorul public Adrian David Nicolae”, a transmis, sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică.

Scenariul 3 de coronavirus în România! Primele decizii! Demnitarii pot ieși din izolare, dar cu două obligații!... Breaking News! Guvernul Orban a primit votul de învestire al Parlamentului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x