Antena Căutare

Elena Udrea, deceptionata de Traian Basescu: "Nu a dat sanse femeilor la cele mai inalte functii"

Elena Udrea sustine ca a fost deceptionata de Traian Basescu. Ministrul Dezvoltarii si Turismului se declara nemultumita de faptul ca presedintele nu da nicio sansa femeilor din PDL pentru cea mai inalta functie din partid sau din Guvern.


"M-a surprins faptul ca cel mai mare sustinator al femeilor din politica, domnul Traian Basescu, un barbat in politica, caruia multe, mai ales din PD-L, ii datoreaza ascensiunea, cariera si functiile pe care le ocupa. Suntem multe femei in functii importante, adica Roberta Anastase, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Monica Iacob Ridzi, iar el nu ne-a dat sansa la functia de presedinte al partidului, la cele mai inalte functii in stat. Asta sigur ca e un motiv de deceptie pentru noi, femeile", a declarat Elena Udrea, joi seara, la postul B1 Tv.



Declaratia vine dupa ce seful statului sustinea la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o emisiune televizata, ca Elena Udrea nu este pregatita pentru sefia Executivului sau a PDL.

"Functiile inalte de tip prim-ministru, de presedinte, implica o experienta de viata. Nu e suficient sa fii inteligent, aici v-o descriu pe doamna Udrea... Inteligent, ambitios, capabil de negociere, extrem de rezistent in batalia politica... As spune, la varsta dansei, 36-37 de ani, un politician, unul dintre cele mai bune produse ale politicii in PDL in ultimii ani. Dar de aici si pana la functia de prim-ministru sau de presedinte este cale lunga", a declarat Traian Basescu.

Seful statului considera ca un candidat femeie la presedintia Romaniei sau la sefia PDL nu ar avea sanse sa castige.

Vezi ce spune Mircea Badea despre femeile din PDL in frunte cu Elena Udrea, care se declara deceptionate de Traian Basescu.


Traian Basescu: "Voi analiza legea privind scaderea TVA, dupa care voi decide daca o promulg sau nu"... Basescu nu stie de invatatoarea aflata in greva foamei de doua luni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x