Antena Căutare

Emil Boc: Parteneriatul cu Basescu este "cheia succesului" proiectelor PDL in 2012

Premierul Boc a prezentat, astazi, in timpul unei conferinte de presa, prioritatile politice ale PDL pentru anul 2012. Potrivit premierului, prioritati sunt locurile de munca si modernizarea statului prin revizuirea Constitutiei, reorganizarea administrativa, Legea sanatatii, reforma companiilor de stat, consolidarea reformei fiscale, cheia succesului fiind parteneriatul cu Traian Basescu.

Presedintele PDL a afirmat ca reoganizarea administrativ-teritoriala trebuie finalizata in 2012 si ca extrem de importanta este adoptarea Legii sanatatii. In plus, companiile de stat trebuie sa aduca bani la buget, nu sa consume bani de la buget si acest lucru se poate face printr-o reforma programata de Guvern.


In privinta consolidarii reformei fiscale, Emil Boc a spus ca vor fi indeplinite obiectivele stabilite in bugetul de stat privind incadrarea in tinta de deficit si cresterea economica.

El a mai spus ca din perspectiva locurilor de munca se impun masuri privind absorbtia fondurilor europene si sustinerea investitiilor.

Prim-ministrul a aratat ca din fondurile europene se vor realoca bani pentru reabilitarea blocurilor de locuinte si va fi sustinut mediul de afaceri prin garantii de stat si programe guvernamentale.

"Doresc ca si in 2012 sa se intensifice activitatea de lupta impotriva evaziunii fiscale", a mai spus Emil Boc, potrivit Mediafax.

Premierul a precizat ca aceste masuri vor permite asigurarea stabilitatii tarii in contextul europen dificil si ca PDL trebuie sa explice mai bine in 2012 masurile luate pana acum de Guvern.

In final, Emil Boc a spus ca proiectele PDL de modernizare a Romaniei si de asigurarea locurilor de munca se vor realiza in parteneriat cu presedintele Traian Basescu, aceasta fiind "cheia succesului".

sursa: Jurnalul

foto: Intact Images

Teodor Baconschi: "Voi milita in continuare pentru votul prin corespondenta"... Crin Antonescu: "Azi va fi prezentat calendarul suspendarii lui Basescu"...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x