Antena Căutare

Emil Boc: "Scadem TVA daca vom gasi o masura alternativa ce va putea fi aprobata de Parlament"

Alba neagra cu TVA-ul. Dupa ce presedintele Basescu a spus ca taxa pe valoare adaugata ar putea scadea in curand, premierul Emil Boc spune ca acest lucru este posibil, dar la o saptamana dupa ce marisera TVA-ul.

"Daca vom gasi o masura alternativa si acea masura va putea fi aprobata de Parlament, se va face. In acest moment, lucram la foarte multe scenarii, nu de acum, ci de foarte multa vreme, si pana la finalizarea bugetului pentru 2011 vom lucra in continuare. Repet, cu aceasta dubla conditie: sa gasim masurile care se pun in locul TVA si pe de alta parte acele masuri sa fie acceptate de catre Parlament"


"Taxa pe Valoarea Adaugata poate fi scazuta numai daca vor fi gasite masurile necesare acoperirii veniturilor aduse de aceasta la bugetul de stat, iar respectivele masuri vor fi acceptate de Parlament, pentru ca doar impozitarea pensiilor nu este suficienta"





Basescu: "Voi cere Guvernului sa scada iar TVA, si sa impoziteze toate pensiile cu 16%"... Victor Ponta: “Orice fel de actiune comuna cu PNL este necesara pana la alegeri”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x