Antena Căutare

Ultimă oră! Fostul președinte Emil Constantinescu, la spital! Motivul pentru care a apelat la medici

Fostul președinte Emil Constantinescu a ajuns, vineri după-amiază, la Spitalul Elias din București, pentru a-și face analize de rutină.

Ultimă oră! Fostul președinte Emil Constantinescu, la spital! Motivul pentru care a apelat la medici
Emil Constantinescu.

UPDATE: Emil Constantinescu a fost la spital, vineri, pentru a-şi face analizele de rutină, aşa cum procedează în fiecare an, se arată într-un comunicat ce a fost transmis de la Cabinetul fostului preşedinte al României.

„Preşedintele Constantinescu şi-a făcut, într-adevăr, analizele de rutină, aşa cum procedează în fiecare an. Mai mult, în ultima perioadă, nu a fost 'spitalizat de mai multe ori', aşa cum s-a scris, ci a fost supus unor investigaţii medicale, necesare şi obligatorii, în perioada de convalescenţă după gripa pe care a contractat-o'', precizează sursa citată.

Potrivit comunicatului, în 10 decembrie, Emil Constantinescu a participat, la BNR, la prezentarea volumului 3 al trilogiei „Resursele minerale ale României. Resurse energetice", precum şi la lansarea cărţii „România în timpul administraţiei Emil Constantinescu" scrisă de istoricul Alex Mihai Stoenescu.

Luni, fostul şef de stat Emil Constantinescu va fi prezent la şedinţa solemnă a Parlamentului, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989.

Totodată, în cursul săptămânii viitoare, el va participa la evenimentul organizat de Guvern - „30 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989" şi va fi prezent la ceremonia de depunere a jurământului, în Parlamentul României, de către preşedintele Klaus Iohannis, se mai arată în comunicat, potrivit Agerpres.

UPDATE: Fostul preşedinte Emil Constantinescu s-a prezentat la Spitalul Elias pentru o investigaţie de rutină, au declarat surse medicale, potrivit Agerpres.

Potrivit acestor surse, fostului preşedinte Emil Constantinescu i s-a făcut o tomografie abdominală.

Emil Constantinescu a părăsit deja spitalul, îndreptându-se spre „o destinație de relaxare”, potrivit evz.ro.

Știre inițială:

Fostul președinte Emil Constantinescu a ajuns. vineri după-amiază, la Spitalul Elias din București.

Deocamdată nu se cunosc alte amănunte despre starea lui de sănătate.

Emil Constantinescu, în vârstă de 80 de ani, a fost preşedintele României între anii 1996 și 2000.

Viorica Dăncilă, o nouă gafă, după ședința CEx a PSD! Cu ce greșeală de exprimare s-a făcut de rușine... Şedinţă solemnă a Parlamentului, pentru a marca împlinirea a 30 de ani de la Revoluţie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x