Căutare Live

Momente grele pentru Radu Mazăre. Fostul edil de la malul mării a avut parte de un moment emoționant

Pentru Radu Mazăre ziua de astăzi a fost una specială pentru că la vorbitor a primit o altfel de vizită. Fostul primar al Constanței a așteptat cu sufletul la gură momentul, care în cele din urmă a venit.

Pentru Radu Mazăre ziua de astăzi a fost una specială pentru că la vorbitor a primit o altfel de vizită. Fostul primar al Constanței a așteptat cu sufletul la gură momentul, care în cele din urmă a venit.

Revederea cu mama şi cu fiul său a durat o oră, iar la final, Gabriela Mazăre a ieşit pe poarta penitenciarului Rahova vizibil emoţionată. Cu lacrimi în ochi, a spus că fiul ei va rezista după gratii.

Trei săptămâni va sta Radu Mazăre la Rahova, în carantină. Până acum a făcut testarea psihologică şi analize medicale. Iar în această perioadă are dreptul la două pachete de acasă. La telefonul din închisoare poate vorbi însă în fiecare zi, timp de o oră. Iar următoarea vizită o poate primi vineri. Radu Mazăre spune că are parte însă de condiţii mult mai bune faţă de cele din Madagascar, unde a stat până la momentul extrădării.

După o zi petrecută în arest, iubita lui Mazăre a fost eliberată. Ea a rămas în Madagascar unde, la scurt timp, prim-ministrul i-a cerut să explice, într-un memoriu, ce s-a întâmplat, susţine fratele fostului policitian.

La finalul perioadei de carantină, Radu Mazăre va afla în ce penitenciar îşi va ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare. Poarta Albă, Tulcea sau Slobozia.

23 august - De ce este cea mai controversată zi din istoria României... Referendum și alegeri europarlamentare 2019. Pașii pe care alegătorul trebuie să-i urmeze în 26 mai...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri