Antena Căutare

Geoana, mustrat de Ponta: Daca castigam prezidentialele, nu mai trebuia sa ne luptam cu "astia"

Presedintele PSD, Victor Ponta a stopat zelul oratoric si indemnurile razboinice ale predecesorului sau, Mircea Geoana, de initiere a unei petitii nationale pentru demiterea presedintelui Traian Basescu si a premierului Emil Boc. In sedinta CExN, Ponta i-a sugerat lui Geoana sa lase discursurile pentru ca e nevoie de masuri clare. Mai mult, actualul lider social-democrat i-a imputat din nou lui Geoana pierderea alegerilor prezidentiale, apreciind ca daca altul era rezultatul nu ar mai trebuit ca PSD sa se lupte cu "astia" in prezent.

"Sunt foarte bune propunerile. Daca castigam alegerile prezidentiale, eram intr-o alta situatie si nu mai trebuia sa ne luptam cu astia. Acum trebuie sa ne luptam cu ei, si trebuie sa ne luptam serios, nu cu discursuri, ci cu masuri clare", s-a adresat Ponta lui Geoana.

Presedintele Senatului a propus, miercuri, in sedinta CExN, ca PSD sa lanseze o petitie nationala pentru demiterea presedintelui Traian Basescu si a premierului Emil Boc, si, de asemenea, sa fie pregatit cu o varianta alternativa de masuri, in conditiile in care cele propuse de Guvern nu vor putea fi puse in aplicare.

Geoana a sustinut si necesitatatea constituirii unui grup comun de lucru al celor trei partide de opozitie pentru a contura o oferta economica si sociala comuna, alternativa la actualul Guvern.

"Avem nevoie sa coagulam intr-o formula cat mai integrata cu putinta intreaga opozitie. Fiecare dintre cele trei partide de opozitie au lansat in aceste zile programe alternative individuale, este firesc, dar sa vedem daca vom dori sa avem o omogenizare a ofertei opozitiei in ansamblu - pastrand diferentele de natura ideologica si identitara", a mai spus Geoana.

"Daca vreti, o sa discutam mai tarziu si de relatia din Opozitie. O discutam si cu Maramuresul, unde astazi primarul nostru a fost schimbat de colegii liberali, o discutam si cu Bihorul, si cu Giurgiu si cu Calarasiul si o sa ne hotaram daca in Opozitie putem avea parteneri sau daca trebuie doar sa cedam tot ca sa fie cineva multumit", i-a replicat Ponta, usor iritat de calitatea de indrumator de drum arogata de Geoana.

Valeriu Stoica: PDL risca sa piarda voturi, din cauza masurilor anti-criza, dar va atrage electorat de dreapta... Averile, la control: Legea ANI, votata de Senat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x