Antena Căutare

Iliescu, despre "Salutul romanesc": O calomnie impardonabila!

"Unii francezi manifesta o atitudine aroganta si nejustificata la adresa romanilor", susţine presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, suparat pe ironia pe care un post de televiziune din Franta si-a permis-o cu asa-zisul "salut romanesc".

"Impardonabil", "gluma proasta","o calomnie", scrie nervos Iliescu pe blogul sau, subliniind ca nu intelege cum un post tv francez a permis difuzarea unei asemenea scene."

Este impardonabila gluma proasta difuzata de postul public de televiziune FRANCE 2 pe seama romanilor - identificati cu "cersetorii"! Este o calomnie pe care si-a permis-o umoristul Jonatahan Lambert. Grav este ca a difuzat-o un post public din Franta, tara pe care toti romanii, pe motive intemeiate, o trateaza cu atata respect si afectiune. Din pacate, unii confrati francezi manifesta o asemenea atitudine aroganta si nejustificata, nu numai la adresa noastra", noteaza Iliescu.

Intr-o emisiune difuzata recent pe postul public francez de televiziune France2, un umorist francez i-a luat peste picior pe romani, echivaland salutul acestora cu gestul de a cersi bani.

Ponta: Boc este primul profesor al tarii la Drept neconstitutional... Antonescu despre Boc: "E un analfabet politic!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x