Antena Căutare

Ioan Botis, candidatul PDL la Primaria Bistrita

De la Ministerul Muncii, la Primaria Bistrita. Acesta ar putea fi urmatorul pas in traseul profesional al lui Ioan Nelu Botis. Fostul ministrul al Muncii a fost anuntat candidat din partea PDL pentru Primaria Bistrita, iar Liviu Rusu ar urma sa candideze pentru un nou mandat la sefia Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud.



"Conducerea centrala ne-a cerut sa avansam nume de candidati. Noi l-am anuntat pe Ioan Nelu Botis pentru Primaria Bistrita si pe Liviu Rusu pentru Consiliul Judetean. Nu au fost alti colegi care sa doreasca sa candideze", a spus Oltean.

Deputatul Ioan Nelu Botis este presedintele PDL Bistrita. El a fost pentru cateva luni ministru al Muncii (3 septembrie 2010 - 20 aprilie 2011), dar a demisionat in urma unui scandal de presa, dupa ce a iesit la iveala faptul ca un ONG care avea sediul in locuinta lui sa a accesat fonduri europene intr-un termen foarte scurt si ca sotia sa era unul dintre angajatii ONG-ului respectiv.

Presedintele CJ Bistrita-Nasaud, Liviu Rusu, detine functia de prim-vicepresedinte al PDL Bistrita-Nasaud. Recent, procurorii DNA au facut o descindere la CJ si au ridicat mai multe documente din biroul sau si al unuia dintre vicepresedinti, Luca Iancu (PDL), insa, deocamdata, acestia nu au formulat nicio acuzatie la adresa sa.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Reuters: Emil Boc este un elev model al austeritatii FMI si ar putea fi nevoit sa "taie mai adanc"... Inregistrarea USL, amanata de tribunal pentru 1 septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x