Antena Căutare

Ion Iliescu: Exista alternativa la PDL, dar trebuie sa fie mai convingatoare

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu este convins ca in Romania exista alternativa la PDL, dar ca aceasta trebuie "sa se comporte ca atare si sa fie mai convingatoare".

"Nu avem dreptul sa acreditam ideea ca in Romania nu exista alternativa la PDL. Exista! Dar ea trebuie sa se comporte ca atare si sa fie mai convingatoare", a declarat Ion Iliescu, apreciind ca protestele din Piata Universitatii, dar si din celelalte orase, confirma "esecul total" al conceptului de "presedinte-jucator", introdus de Traian Basescu.

"Presedintele-jucator a fost pricipala sursa de conflict din societate. El a asmutit oamenii unii impotriva altora, ii demonizeaza pe angajatii statului, a incercat sa destructureze partidele de opozitie", a apreciat fostul sef al statului, spunand ca solutia este ca "societatea civila sa mareasca presiunea asupra partidelor, pentru a face o mai buna selectie a celor pe care ii propun sa le reprezinte ca primari, presedinti de consilii judetene, consilieri, parlamentari".

Foto: Intactimages

Crin Antonescu: Cerem alegeri anticipate prezidentiale si parlamentare in cel mai scurt timp!... Boc: Am luat decizia de a-l revoca din functie pe ministrul de Externe, Teodor Baconschi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x