Antena Căutare

Kelemen Hunor: Daca PDL insista cu reorganizarea, nu va mai fi majoritate in Parlament

Kelemen Hunor a declarat ca UDMR nu poate accepta varianta transformarii regiunilor de dezvoltare in opt "judete-mamut", fara sa existe argumente suficiente pentru asta. Liderul UDMR avertizeaza ca daca PDL va insista pe acest proiect va exista o problema in Parlament si nu va mai fi majoritate.

Nicio organizatie judeteana sau teritoriala a UDMR nu sustine o astfel de varianta, iar acest punct de vedere a fost transmis in sedinta coalitiei, a adaugat Kelemn Hunor.

"Noi am spus, marti, in coalitie ca nu putem accepta varianta transformarii celor opt regiuni de dezvoltare in opt judete-mamut. Nicio organizatie judeteana sau teritoriala a UDMR nu sustine o astfel de varianta. Din punctul nostru de vedere, nu este posibila o sustinere fata de un astfel de proiect. Noi am spus ca pentru noi punctul de plecare este proiectul nostru de reorganizare cu 16 regiuni de dezvoltare si ca o reforma administrativa se poate construi pe 16 regiuni, nu pe opt. Nu avem cum sa sustinem un astfel de demers, nici din punct de vedere politic, nici din punct de vedere tehnic. Noi consideram ca nu exista argumente suficiente pentru a crea opt judete-mamut", a declarat liderul UDMR.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Nevasta fostului ministru al Muncii a castigat in 2010 de doua ori mai multi bani decat sotul sau... Statutul minoritatilor - istoria unui proiect vechi de 6 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x