Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Liderul deputaţilor PSD: Comunismul continuă să trăiască prin cei care nu înţeleg că democraţia înseamnă mai mult decât o sumă de sloganuri enunţate solemn, democraţia înseamnă să respecţi regulile

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a spus, la şedinţa solemnă a Parlamentului, că, după 30 de ani de la Revoluţie, metehne ale regimului comunist au continuat şi continuă sub multe forme în societate. "Comunismul continuă să trăiască prin cei care nu înţeleg că democraţia înseamnă mai mult decât o sumă de sloganuri enunţate solemn, democraţia înseamnă să respecţi regulile, să respecţi adversarii şi să nu faci din orice motiv de război, război al cărui unic scop este distrugerea adversarului", a afirmat Simonis.

"Jos comunismul - asta s-a spus acum acum 30 de ani când s-a trimis la coşul de gunoi al istoriei regimul cel crunt. După 30 de ani, metehne ale acestui regim au continuat şi continuă sub multe forme în societate. Comunismul continuă să trăiască prin cei care nu înţeleg că democraţia înseamnă mai mult decât o sumă de sloganuri enunţate solemn, democraţia înseamnă să respecţi regulile, să respecţi adversarii şi să nu faci din orice motiv de război, război al cărui unic scop este distrugerea adversarului", a afirmat Alfred Simonis, în discursul ţinut la şedinţa solemnă a Parlamentului. El i-a evocat şi pe primii români care şi-au pierdut viaţa în decembrie 1989.

Sursa : news.ro

Recomandari