Antena Căutare

Cum va funcționa Guvernul PNL, după autoizolarea cauzată de coronavirus

Premierul Ludovic Orban spune că este aproape funcţional mecanismul electronic care permite organizarea şedinţelor de guvern online, precizând după ce va fi izolat are toate instrumentele pentru a transmite orice dispoziţie, pentru a lua orice măsură şi pentru a semna orice decizie.

Orban a declarat, vineri, că este fundamentală asigurarea funcţionării instituţiilor statului.

“Pentru noi, fundamentală este asigurarea funcţionării instituţiilor statului român, a instituţiilor guvernamentale şi mai ales funcţionara tuturor structurilor care sunt implicate în aplicarea măsurilor, procedurilor acţiunilor de reducere a riscului de contaminare cu coronavirus”, a afirmat Orban.

Citește și: Klaus Iohannis, prima reacție după ce PNL și Guvernul au intrat în autoizolare din cauza coronavirus

El a mai spus că este aproape funcţional mecanismul electronic care permite organizarea şedinţelor de guvern online.

“Există un guvern, există un premier, există miniştrii. Dumneavoastră credeţi că trebuie neapărat să intru în contact cu persoane ca să dau dispoziţiile necesare în diferitele situaţii care apar. Acolo există toate instrumentele pe care le am la dispoziţie pentru a comunica cu oricine, pentru a transmite orice dispoziţie, pentru a lua orice măsură şi de asemenea pentru a semna orice decizie. Noi suntem în curs de implementare inclusiv pentru şedinţele de guvern deşi şedinţele, după ce probabil se stabilesc diagnosticele se pot ţine peste o perioadă, dar chiar în situaţia în care nu o să putem să avem un contact fizic pentru a avea şedinţe de guvern deja este aproape funcţional mecanismul electronic, practic e softul care ne permite organizarea şedinţelor de guvern practic online”, a afirmat Orban.

CItește și: Senatorul Vergil Chițac, prima reacție după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus

El a mai spus că la şedinţele CNSSU se va duce din fiecare minister persoana cea mai puţin suspectă de a avea coronavirus.

Premierul Ludovc Orban se izolează la Vila Lac, după ce senatorul Vergil Chiţac a fost confirmat cu coronavirus.

Toţi jurnaliştii care au fost în ultimele zile la sediul PNL, la Parlament sau la Cotroceni vor fi testaţi pentru corona... Ultimă oră! Primul parlamentar român depistat pozitiv cu coronavirus! A infectat trei persoane!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x