Antena Căutare

Ludovic Orban neagă posibila candidatură la Primăria Capitalei: „E o minciună gogonată”

În urma unor speculații apărute în presă și potrivit cărora Ludovic Orban ar demisiona pentru a ocupa candida la Primăria Capitalei, acesta a făcut o declarație publică prin care neagă totul.

Ludovic Orban neagă posibila candidatură la Primăria Capitalei: „E o minciună gogonată”
Ludovic Orban nu o să candideze la Primăria Capitalei

Potrivit mediafax, Ludovic Orban a afirmat: „A mai apărut această minciună. E o minciună gogonată. Nu are nicio legătură cu discuția dintre noi. Eu am prezentat public discuțiile dintre noi. Și chiar mă deranjează că două site-uri de știri, deși toată lumea mă cunoaște că sunt un om deschis care răspunde la telefon, care se pune la dispoziția mass-mediei și a publicului, au născocit o asemenea minciună, o asemenea invenție, fără măcar să îmi ceară punctul de vedere, să mă întrebe dacă e adevărat. Nu s-a discutat acest subiect. Pur și simplu e o scorneală. Probabil au vrut să își crească traficul cu fake news”.

Prim-ministrul a participat la slujba de înscăunare a Mons. Aurel Percă, numit de Papa Francisc în oficiul de Arhiepiscop Mitropolit de Bucureşti, a fost înscăunat în cadrul unei Sfinte Liturghii solemne celebrate, sâmbătă dimineaţă, în Catedrala Sf. Iosif din Capitală. La slujbă a fost prezent şi preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu.

Citește și: Care este procedura pentru declanșarea alegerilor anticipate. Demisionează Orban?

Marcel Vela: Numele oamenilor care sunt pe anumite funcţii şi au anumite salarii ţin de siguranţă naţională... Lia Olguţa Vasilescu: În proporţie de 99 la sută vreau să candidez la Primăria Craiovei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x