Antena Căutare

Mesajul lui Traian Basescu de Craciun: Sa pastram speranta unui viitor mai bun

Presedintele Traian Basescu si-a pregatit urarile de Craciun pentru romanii din tara si din Diaspora. Acesta le ureaza tuturor sanatate si voie buna alaturi de familie si prieteni. Isi mai doreste ca aceasta sarbatoare sa le aduca tuturor lumina in suflet si sa pãstreze speranta intr-un viitor mai bun.

"Cu prilejul sarbatorii Nasterii Domnului doresc sa adresez tuturor romanilor, din tara si din diaspora, cele mai calde urari de sanatate, intelegere si bucurie alaturi de cei dragi", se arata in mesajul sefului statului.

"Fie ca aceasta sarbatoare sa ne aduca in suflet lumina si puterea de a ne implini aspiratiile, sa ne aminteasca sa fim generosi si solidari cu cei care au nevoie de ajutorul nostru si, in acelasi timp, sa ne ajute sa pastram speranta intr-un viitor mai bun. Craciun fericit!", adauga presedintele Traian Basescu.

Sursa: Antena3

Elena Udrea, de la politica si andrele la... sarmale... 22 de ani de la executia sotilor Ceausescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x