Antena Căutare

Mircea Badea: "Si un cangur beat putea sa ia decizia lui Basescu"

Realizatorul emisiunii “In Gura Presei”, Mircea Badea, nu a ezitat sa-l ironizeze pe presedintele Traian Basescu, care considera ca reducerea drastica a veniturilor romanilor este singura “solutie” de salvare a economiei.

"Solutia pe care am propus-o eu si Guvernul, romanilor, e o solutie care reflecta ceea ce poate Romania acum, si o alternativa la cresterea rapida de indatorare. Alternativa este continuarea spiralei imprumuturilor, care vor ajunge sa sufoce orice sansa de dezvoltare a Romaniei"


Badea spune, insa, ca de mai bine de 20 de ani in Romania nu se dezvolta deloc, iar tot ceea ce s-a facut in tara noastra a fost vandut sau furat.

Presedintele avertizeaza ca Romania risca sa-si piada suveranitatea daca va continua sa faca imprumuturi. Suveranitate, care in opinia lui Badea este la cheremul lui Basescu. Presedintele comanda Guvernul, majoritatea in Parlament si Serviciile Secrete, ce tocmai au primit suplimentari de la Buget.




Vezi AICI alte subiecte interesante dezbatute de Mircea Badeain emisiunea sa
Averile, la control: Legea ANI, votata de Senat... NUP pentru Geoana, in cazul sesizarii ANI privind falsul in declaratii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x