Antena Căutare

Mircea Geoana: Prietenii mei care m-au tradat vor fi executati in acelasi mod

Mircea Geoana a facut luni seara mai multe declaratii pe seama excluderii sale din PSD.

La 24 de ore dupa ce Comisia de Etica a PSD a recomandat excluderea din partid a lui Mircea Geoana, in absenta acestuia, fostul presedinte


Principalele declaratii ale presedintelui Senatului

"Pare sa se intoarca negura perioadei bolsevice, si acest lucru ma doare mai mult. Nu ma doare galagia facuta de Ponta, zilele astea, ci tacerea prietenilor mei, care unul cate unul vor fi executati in acelasi mod. "

"Le este atat de frica de Ponta incat nu m-au invitat pentru a-mi expune argumentele. Care au fost acuzele? Faptul ca nu am cedat functia de la Senat adversarilor politici, ca am o relatie buna cu SUA, faptul ca am vorbit despre eventualitatea unei candidaturi la presedintie, sau simplul fapt ca exist si ca ma comport ca un om politic matur in acesta tara."

"Imi e teama ca in acest moment se inchide cu un zgomot surd capitolul in care, in PSD, democratia era regula si nu exceptia, cand in partid puteau sa coexiste idei in competitie, puteau sa existe competitie intre lideri."

"Am mai fost suspendat pentru sase luni pentru ca am sustinut alianta cu liberalii. Ponta spunea atunci ca va castiga singur 50%. Astazi suntem pe cale sa nu facem acest lucru in alianta cu liberalii. Cred ca in acest moment aceasta faradelege reprezinta unul dintre cele mai triste momente ale acestui frumos si mare partid. Va fi consemnat ca un moment rusinos."

"Multa lume imi va spune ca ar trebui sa astept decizia Comitetului Executiv si am s-o astept."


Se intoarce la negura perioadei bolsevice."


"Gesturile din aceste zile sunt mai grave decat destinul lui Mircea Geoana."

"Daca Ponta, azi, in propriul partid cu proprii colegi joaca o ruleta ruseasca, riscand viitorul partidului la alegerile viitoare sau cu riscul de a avea o hemoragie in partid, ce va face daca va ajunge sa conduca destinul Romaniei?! Gesturile din aceste zile sunt mai grave decat viata si destinul politic al lui Mircea Geoana, care va continua. Planul meu nu a fost sa parasesc acest partid. Dreptul la existenta politica este al oricatui cetatean."


Mircea Goana a atacat in continuare modul de conducere al liderilor PSD si PNL

"Am fost exclus din partid pentru faptul ca deranjez prin prezenta mea pe tanarul actual presedinte al partidului "



"Nu asa demonstrezi ca esti lider important si puternic, omorand tot ce inseamna contracandidat in propriul partid. Daca acest gen de leadership se va realiza in viitor, Traian Basescu va fi un mic copil pe langa acesti lideri. Spun asta cu mult regret.
"



Ponta: Geoana mi-a spus ca nu pleaca de la Senat, cu riscul de a fi sustinut de PDL si UNPR... Madalin Voicu: Mircea Geoana sa se retraga in munti si sa-si scrie memoriile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x