Antena Căutare

O pensionara de 83 de ani din Arad, cel mai varstnic candidat la Consiliul Local

O pensionara de 83 de ani din Arad este cel mai varstnic candidat din judet in cursa electorala pe listele Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR), candidand atat pentru Consiliul Judetean, cat si pentru Consiliul Local Arad.

"Aceasta candidatura nu este o gluma" pentru ca "doamna Kontras este unul dintre cei mai activi oameni de varsta sa", spune Presedintele FDGR Arad, Michael Szellner.

"Eu as vrea sa fiu consilier, ca mai pot. Mai bine ca mine nu intelege nimeni necazurile batranilor pentru ca eu imi dau aproape toata pensia pentru cheltuielile de intretinere. Caldura m-a costat 800 de lei pe luna in aceasta iarna", a spus pensionara.

Femeia promite ca daca ar deveni consilier ar promova proiecte de construire a unor camine de batrani si a unor cantine sociale.

Magdalena Maria Kontras are 83 de ani, iar timp de 25 de ani a fost bibliotecara, ea fiind pensionara inca din timpul regimului comunist, respectiv din 1985.

Foto: Intact Images

Mircea Diaconu isi retrage recursul de la ICCJ. Actorul va trebui sa renunte la mandatul din Senat... Ponta renunta la numirea lui Victor Alistar in Guvern ca ministru delegat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x