Antena Căutare

Olguta Vasilescu: "Presedintele televiziunii romane poate infunda puscaria"

Invitata luni seara in emisiunea "La Ordinea Zilei", senatorul PSD Olguta Vasilescu, l-a atacat dur pe Alexandru Lazescu, presedintele televiziunii publice de stat.

Olguta Vasilescu l-a amenintat pe Seful televiziunii publice de stat, in conditiile in care institutia pe care o conduce nu a adus bani la bugetul de pensii.

"Infractiunea asta se cheama stopaj la sursa. L-am intrebat pe presedintele televiziunii publice de stat despre aceasta problema si mi-a zis ca nu stie nimic. Dupa care mi-a pus in mana o stenograma si zicea ca stie despre ce e vorba. El trebuie sa stie ca poate sa infunde puscaria, pentru ca infractiunea aceasta se pedespeste in Romania", a spus senatorul PSD.

Olguta Vasilescu a dat si exemplul Postei Romane care inca din anul 2008, nu aduce nici un profit statului, ci este numai pe pierderi si astfel banii nu ajung deloc la Fondul de Pensii.

Foto: Intact Images

Olguta Vasilescu: "Trebuie sa ne legam cu lanturi ca sa nu treaca Legea Sanatatii"... Teodor Baconschi: "Voi milita in continuare pentru votul prin corespondenta"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x