Antena Căutare

PC, despre decizia PDL de a schimba toti ministrii: Lupul isi schimba parul, dar naravul ba!

Daniel Constantin, presedintele Partidului Conservator, a apreciat ca decizia PDL de a schimba ministri din fostul Guvern se potriveste cu proverbul "Lupul isi mai schimba parul, dar naravul ba!". Constantin a subliniat ca PC se bucura ca "Elena Udrea nu va mai fi conectata direct la resursele statului".

"Lupul isi mai schimba parul, dar naravul ba! Cu alte cuvinte, atata timp cat asistam la un nou Guvern Traian Basescu, cu alte marionete care vor executa un program de guvernare deja transmis de presedintele republicii, nu putem sa giram o astfel de solutie si nu suntem de acord sa participam la niciun vot de investitura, chiar daca acest vot va fi negativ", a declarat Daniel Constantin.

"Nu putem sa nu ne manifestam satisfactia ca Elena Udrea nu va mai fi conectata la resursele statului, cel putin nu in mod direct, asa cum a facut pana in momentul de fata. Sigur va fi conectata prin oamenii pe care suntem convinsi ca ii va propune in actualul cabinet si nu as vrea ca electoratul sa fie inselat de aceasta noua propunere", a adaugat liderul PC.

Biroul Exectiv al PC a validat deciziile luate in USL si anume de a nu participa la audierile de ministiri in Parlament si nici la votul in plenul Parlamentului privind investirea unui nou Guvern, iar protestul parlamentar va continua si in perioada urmatoare.

Andreea Paul Vass, Gabriel Berca, Cristian Petrescu, Alexandru Nazare, Stelian Fuia, Catalin Baba, Razvan Mustea, Claudia Boghicevici si Bogdan Dragoi sunt propunerile PDL pentru ministri in Cabinetul Ungureanu, au declarat surse din partid.

Parlamentarii Puterii, scosi cu avionul din nameti sa voteze Guvernul... Adrian Nastase, despre MRU: Un premier sustinut politic de Traian Basescu...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x