Antena Căutare

PNL: FMI nu a chemat Opozitia la discutii. Franks: PNL nu a raspuns invitatiilor

Senatorul PNL Dan Radu Rusanu i-a reprosat sefului misiunii FMI in Romania ca nu a consultat Opozitia in ceea ce priveste noul acord de tip preventiv.

Rusanu s-a folosit de sosirea lui Jeffrey Franks la Senat pentru intalnirea dintre delegatia FMI si conducerea Senatului pentru a-i reprosa acestuia ca membrii Opozitiei nu au fost consultati in momentul in care s-a discutat un nou acord de tip preventiv intre Romania si Fond.

Franks a replicat ca la fiecare vizita de evaluare in Romania a solicitat intrevederi cu reprezentantii Opozitiei si s-a intalnit cu lideri ai PSD si PNL. Seful FMI a declarat ca au fost solicitate intalniri atat cu PSD cat si cu PNL, doar ca liberalii nu au raspuns inca.

"Este foarte limpede ca masurile agreate de noi cu Guvernul afecteaza intreaga populatie, nu doar pe cei care au votat cu actualul guvern", a continuat Franks, mentionand ca discutiile inca nu au fost finalizate, iar misiunea mai dureaza inca cinci zile, timp suficient pentru o intalnire cu PNL.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Iliescu: In '89 eram un modest director de editura. Revolutia m-a propulsat... Emil Boc: Romania, pe drumul bun. Noul Cod al Muncii este eficient...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x